Hornkamp beent woest het veld af na vroege wissel

Reacties

De wedstrijd tussen Jong Ajax en Willem II draaide uit op een fiasco voor Willem II-spits Jizz Hornkamp. De Noord-Hollander werd in zijn thuisprovincie al vroeg naar de kant gehaald door coach Kevin Hofland, en dat stemde hem op zijn zachtst gezegd niet vrolijk.

Hornkamp beent woest het veld af na vroege wissel
Jong Ajax
Jong Ajax
1 - 2
Willem II
Willem II

Al na een half uur ging het bord met zijn nummer omhoog. Toen Hornkamp het zag, beende hij in een rechte lijn het veld af en smeet hij woest een deur achter zich dicht. Bij wissels voor de rust is er vaak een link met blessureleed, maar in dit geval leek het er zeer sterk op dat Hofland wisselde omdat hij ontevreden was met wat zijn aanvalsleider bracht op De Toekomst. Hornkamp gunde zijn trainer noch zijn vervanger een blik waardig en nam de kortste weg naar de kleedkamer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook na de wissel hadden de Tilburgers het lastig met de Ajax-beloften. Bij rust stond het 1-0 voor de ploeg van John Heitinga, na een doelpunt van Sontje Hansen waar een luchtje van hands aan zat. Aan Willem II en invaller Jeremy Bokila nu de taak om na rust het tij te keren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.