Hoop voor Van de Beek: middenvelder in Premier League-selectie Man Utd

Reacties

Er is nog hoop voor Donny van de Beek op Old Trafford. De middenvelder is namelijk ingeschreven voor de Premier League. Daardoor lijkt er nog toekomst te zijn voor hem bij Manchester United.

Hoop voor Van de Beek: middenvelder in Premier League-selectie Man Utd
© Pro Shots

De situatie van Van de Beek is in Manchester behoorlijk uitzichtloos. De aanvallende middenvelder werd niet ingeschreven voor de Champions League en lijkt niet direct in de plannen van manager Erik ten Hag voor te komen. Hoewel een transfer een logisch gevolg leek, bleef die uit.

Speelminuten in Engeland behoren echter nog altijd tot de mogelijkheden. De fitte Van de Beek zal zich echter wel moeten laten gelden. Afgelopen seizoen kreeg hij te maken met een lange blessure, waardoor hij uit beeld is geraakt bij Ten Hag. Overigens viel er niemand bij de club van de Premier League-lijst af.

Van de Beek was deze zomer nog op een transfer aan het azen. Real Sociedad leek dicht bij de komst van de oud-Ajacied, maar greep mis. Galatasaray probeerde het ook even, maar leek niet door te pakken. Daardoor ligt Van de Beek tot minstens de winterstop vast in Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.