'Hoop groeit in München op tijdige terugkeer Mané voor CL-kraker'

Reacties

Bayern München begint niet ideaal aan 2023. De ploeg met het abonnement op de Duitse landstitel zag haar grote contigent internationals van Duitsland in mineur terugkeren van een waardeloos WK, maar heeft nu ook een beetje goed nieuws: het herstel van Sadio Mané zou sneller gaan dan gedacht.

'Hoop groeit in München op tijdige terugkeer Mané voor CL-kraker'
© Pro Shots

De Franse sportkrant L'Equipe weet dat de Senegalese aanvaller, die het WK miste door een kuitbeenkwetsuur, op de weg terug is. Het prestigieuze Champions League-treffen met Paris Saint-Germain zou, anders dan eerst vermoed, zelfs haalbaar zijn. Dit met de kanttekening dat die wedstrijd half februari is en de medische staf van Bayern zijn sterspeler niet eerder dan begin die maand terug in de groepstraining verwacht.

Het is goed nieuws dat welkom is op de burelen van de Allianz-Arena. Naast het mentaal zware WK voor de Duitsers viel er ook nog een fysieke kwetsuur te betreuren: Manuel Neuer brak zijn been tijdens het skiën en de keeper moet daardoor de rest van het seizoen toekijken. Om dat gat in te vullen, is Bayern bezig met het aantrekken van de Zwitserse doelman Yann Sommer van Borussia Mönchengladbach.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.