Hoe Arne Slot Geertruida bij Feyenoord hield

Reacties

Voor Arne Slot is Lutsharel Geertruida bijna dé perfecte verdediger, die aankomende zomer vermoedelijk een toptransfer zal gaan maken. En dan te bedenken dat het kind van de club vóór de komst van Slot helemaal niet onomstreden was in De Kuip.

Hoe Arne Slot Geertruida bij Feyenoord hield
© Pro Shots

In de VI van deze week staat een profiel van Geertruida (23), die donderdag tegen AS Roma normaal gesproken zijn 184ste wedstrijd voor Feyenoord zal gaan spelen. Voordat Slot kwam, twijfelden club en speler nog aan elkaar. Geertruida hield van de club, maar kreeg het gevoel dat de liefde niet wederzijds was. Feyenoord op zijn beurt vond dat de verdediger annex middenvelder nogal wat (financiële) noten op zijn zang had, die niet strookten met wat hij liet zien in het veld.

De kampioen had zelfs al een persbericht gemaakt over de aanstaande scheiding. Slot greep in en liet weten dat hij Geertruida absoluut wilde behouden. De Rotterdammer verlengde twee keer zijn contract en zag afgelopen zomer een transfer naar RB Leipzig door de vingers glippen. Na dit seizoen lijkt Feyenoord Geertruida dan alsnog te gaan verkopen.

Bekijk in de VI van deze week, of online via VI PRO, de cijfers die bewijzen dat Lutsharel Geertruida ook dit seizoen weer haast onmisbaar is voor Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.