Hiddink hekelt Paredes na provoceren van Diego Costa

Reacties

Guus Hiddink is niet blij met het gedrag van Watford-verdediger Juan Carlos Paredes in de wedstrijd tegen Chelsea woensdagavond. De Ecuadoriaan ging na een duel met Diego Costa theatraal naar de grond. 'Zoiets moet je niet doen', vindt Hiddink.

Hiddink hekelt Paredes na provoceren van Diego Costa

Het duel tussen Watford en Chelsea eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Paredes het aan de stok met Costa, die normaal ook niet vies is van een toneelstukje ter provocatie. De rechtsback sloeg de spits bij een duel in zijn rug. Dat gebeurde recht onder de ogen van Hiddink.

Toen Costa in het daaropvolgende duel Paredes een klein zetje gaf, ging de Ecuadoriaan met zijn handen voor zijn gezicht als een stervende zwaan tegen de vlakte. 'Costa kwam niet eens in de buurt van zijn hoofd', mokte Hiddink. De scheidsrechter schatte de situatie goed in en gaf het tweetal een gele kaart. De 69-jarige Nederlander is niet blij met het toneelstukje van Paredes: 'Zoiets moet je niet doen. Het was een provocatie om Costa van het veld gestuurd te krijgen.'

Door het gelijkspel tegen Watford blijft Hiddink ook na negen duels ongeslagen in zijn tweede periode bij Chelsea. De nummer dertien van de Premier League ontvangt zondag op Stamford Bridge het Manchester United van Louis van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.