Chelsea moet boeten voor wangedrag spelers

Reacties

Chelsea wacht een straf voor het gedrag van de spelers tijdens de wedstrijd tegen West Bromwich Abion, dat ook in staat van beschuldiging is gesteld.

Chelsea moet boeten voor wangedrag spelers

Tijdens de competitiewedstrijd maakten spelers van beide clubs zich woensdag schuldig aan agressief gedrag, dat volgens de Engelse bond niet door de beugel kon. Voor het opstootje, dat werd ingeleid door een ruzie tussen Chelsea-spits Diego Costa en WBA-middenvelder Claudio Yacob, moeten beide clubs zich verantwoorden.

Volgens de FA hebben de clubs verzuimd hun spelers onder controle te houden. Chelsea en West Bromwich Albion hebben tot aanstaande woensdag de gelegenheid te reageren op de aanklacht.

Chelsea-manager Guus Hiddink had juist na de wedstrijd (2-2) zijn waardering uitgesproken voor de strijdbare Diego Costa. 'Zijn temperament spreekt me erg aan. Ik heb er geen problemen mee dat hij zijn frustratie toont, als hij de situatie maar onder controle heeft.' Week voor het duel met West Brom was Costa tijdens een training betrokken bij een opstootje met ploeggenoot Oscar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.