'Het was 99 procent zeker dat Mbappé naar Real ging, nu niet meer'

Reacties

Het was alleen nog maar de vraag wanneer het bekend zou worden dat Kylian Mbappé naar Real Madrid zou vertrekken. Toch worden de geluiden dat hij langer bij PSG blijft steeds sterker. Jérôme Rothen doet wat dat betreft een duit in het Parijse zakje.

'Het was 99 procent zeker dat Mbappé naar Real ging, nu niet meer'
© Pro Shots

Bij RMC Radio ging de bekende Franse voetbalanalyticus, die een verleden heeft bij PSG en AS Monaco, in op de toekomst van Mbappé. En volgens de voormalige Franse international is een Real-transfer voor de 23-jarige superster niet langer een uitgemaakte zaak.

'Volgens mijn informatie is de relatie tussen de club en de speler flink verbeterd', aldus Rothen over Mbappé, die al sinds januari officieel met andere clubs mag praten omdat zijn contract komende zomer afloopt. 'De kans was 99 procent dat hij zou vertrekken, maar inmiddels is alles zo gedraaid dat ik het op 65 procent zou houden.'

In de Franse pers verscheen rond het heenduel uit de achtste finale ook al veel over Mbappé. De aanvaller won met PSG van de club die al maanden en jaren als zijn toekomstige bestemming wordt genoemd. Mbappé, die zelf de enige goal maakte, zou zelfs geschrokken zijn van het niveau van Real Madrid. Dat opgeteld bij een superaanbod van PSG dat in de maak zou zijn, zorgt voor de nodige speculatie. 'Als ze Real Madrid uitschakelen zal dat PSG in deze zaak alleen maar helpen', beaamde Rothen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.