Het wachten bij Barça is voorbij: Lewandowski kan eindelijk los

ADVERTORIAL – Het is de dag van de rentree van Robert Lewandowski in La Liga. Na een schorsing van drie duels is de 34-jarige Pool vanavond weer inzetbaar in de uitwedstrijd tegen Real Betis. Kan de goalgetter Barça een boost geven in de titelrace? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Het wachten bij Barça is voorbij: Lewandowski kan eindelijk los
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
1 - 2
Barcelona
Barcelona

Lewandowski kreeg op 8 november rood in de uitwedstrijd tegen Osasuna vanwege aanmerkingen op de arbitrage. Het disciplinaire comité was onverbiddelijk, de sterspeler van de Catalanen werd bestraft met een schorsing voor drie duels. Zo keek Lewandowski bij de eerste drie competitiewedstrijden van Barcelona in dit kalenderjaar toe. Telkens won het team van Xavi met het kleinst mogelijke verschil. Ondertussen was Lewandowski in het bekertoernooi en in de strijd om de Spaanse Super Cup, die door Barça werd gewonnen, maar liefst vier keer trefzeker.

Real Betis is dus gewaarschuwd voor de frisse Pool. Unibet heeft met een speciaal verhoogde quotering ingespeeld op de terugkeer van de spits. De odd voor Lewandowski maakt het eerste doelpunt is verhoogd naar 3.75. Er lonkt dus een flinke winst. De voormalige blikvanger van Barcelona was dit seizoen in de Spaanse competitie al dertien keer trefzeker. Gemiddeld was het eens in de negentig minuten raak voor de topscorer van La Liga.

Boosted Odds:
- Raphinha, meer dan 1,5 schoten op doel: 4.50
- Robert Lewandowski maakt het eerste doelpunt: 3.75

Een steeds populairdere manier van inzetten bij Unibet is de Bet Builder-optie. Hierbij is het mogelijk om meerdere weddenschappen op één wedstrijd te combineren, om zo tot een hogere quotering te komen. Zo levert het combineren van een zege van Barcelona met een goal van Lewandowski een odd van 2.38 op. Voor een overwinning van Barcelona met een goal van Frenkie de Jong staat een quotering van 15.00. Zie jij de Catalanen winnen en verwacht je een spektakelstuk? Dan kan inzetten op een zege van de bezoekers én minstens vier goals in de wedstrijd aantrekkelijk zijn (4.50).

Het Betis van trainer Manuel Pellegrini staat bekend om de aanvallende speelstijl. De club uit Sevilla wil ook in topduels dominant zijn en dat levert vaak aantrekkelijke wedstrijden op. Zo won Barcelona in februari 2021 met 2-3 in Estadio Benito Villamarín. Een seizoen later zegevierde Barça dankzij een goal van Jordi Alba in de 94ste minuut met 1-2.

Denk jij dat Barcelona vanavond goede zaken doet in de titelstrijd of verwacht je dat Real Madrid kan gaan inlopen? Het verschil tussen de grootmachten is vijf punten, in het voordeel van Barça. Real speelt donderdagavond in eigen huis tegen Valencia.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie! Daarbij krijg je Free Bets ter waarde van 40 euro nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro is geplaatst.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's