PSV-debutant raakte geen bal, jeugdkiekje Van Persie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

PSV-debutant raakte geen bal, jeugdkiekje Van Persie

'Ik heb een dubbel gevoel. Het is fantastisch om in de Arena te debuteren voor Ajax, maar het gelijkspel helpt niet echt mee.' (Ajax TV)
Dani de Wit maakte zondagmiddag zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg dure punten zou laten liggen in de titelstrijd. Tegen ADO Den Haag werd het 0-0.

'Ik hoopte iedere wedstrijd al dat ik bij de selectie zou zitten. Vervolgens mocht ik warmlopen en riep de trainer me. Ik heb helaas geen bal geraakt, maar misschien de volgende keer wel.' (PSV TV)
• Ook Cody Gakpo beleefde zondagmiddag zijn debuut. Toch zal de aanvaller van PSV hier met meer plezier op terugkijken dan zijn collega bij Ajax. De Eindhovenaren wonnen namelijk met 1-3 op bezoek bij Feyenoord.

• Druk en negativiteit bij Feyenoord? Aan Robin van Persie is dat alles niet besteed. 

• Over deze tweet kunnen we van alles zeggen, maar laten we vooral even genieten van de fraaie photoshop van Cristiano Ronaldo.

• Het leven van een boze Arsenal-fan samengevat in één filmpje...

• Het heeft wel iets romantisch en mannelijks: een competitie waarin spelers juichen wanneer ze een overtreding mee krijgen, in plaats van om een kaart voor de tegenstander te zeuren. Scott Brown van Celtic deed het afgelopen weekend, al juicht hij hier misschien omdat hij ontsnapte aan een fikse blessure...

• 'I love this game' is inmiddels een gevleugelde uitspraak van Patrice Evra. De bij Olympique Marseille ontslagen, en vervolgens door West Ham United opgepikte, verdediger annex social media-goeroe was ook afgelopen weekend dik tevreden. En dat terwijl hij aan zijn beladen rentree op Anfield (in het verleden kreeg hij felle ruzie met toenmalig Liverpool-vedette Luis Suárez) een fikse wond overhield. Engelse media spraken over een 'horrorblessure', naar onze bescheiden mening zijn drie hechtingen nog te overzien. Voor Evra is de blessure in ieder geval geen reden om zijn liefde voor het voetbalspelletje op een lager pitje te zetten.

• De Griekse kraker tussen koploper PAOK Saloniki en Olympiakos Piraeus is zondag afgeblazen. Olympiakos-trainer Oscar García werd kort voor de aftrap geraakt, naar verluidt door een toiletrol. Hij werd uit voorzorg behandeld in een nabij gelegen ziekenhuis. De spelers van Olympiakos verschansten zich vervolgens enkele uren in de kleedkamer, maar de wedstrijd werd niet meer gespeeld. De fans van PAOK lieten het niet daarbij, want de politie moest onder andere traangas inzetten. PAOK-voorzitter Kyriakos had zijn eigen lezing: 'Het is duidelijk dat Olympiakos naar hier is gekomen om de wedstrijd te annuleren. Al dertig jaar lang komen ze om te roepen en te provoceren.' De kliniek kwam enkele uren na het incident met een statement over García. Zijn linkerbovenlip was gezwollen en er was schade aan de binnenkant van zijn mond. 'Hij heeft ook een gevoelige kaak, pijn in zijn nek en is duizelig'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Saint-Étienne kon het niet laten om rivaal Olympique Lyon nog even te herinneren aan de late gelijkmaker, waardoor de Derby du Rhône geen winnaar kreeg (1-1). 'Wanneer je marketingplan in het water valt in de laatste seconde… Geen nieuwe mok op maandag', luidde de tweet, waarmee werd gerefereerd aan een kleinood dat Lyon had uitgebracht na de zege op PSG van 21 januari. Sindsdien won Lyon niet meer in de Ligue 1.

• Bij Arsenal is een stroming die Arsène Wenger liever vandaag dan morgen ziet vertrekken. De hashtag #Wengerout werd na de verloren League Cup-finale tegen Manchester City wederom gebruikt in de hoop dat de Franse manager de weg naar de uitgang gaat vinden. De fans van City hebben echter zo hun eigen idee over de toekomst van Wenger.

Gezien in het publiek van Manchester City 😅😅😅 #arsenal #mancity #wenger #leaguecup #finale

Een bericht gedeeld door Voetbal International (@voetbalinternational.nl) op

• Arsène Wenger is ook befaamd om zijn (problemen met zijn) jas. De Franse manager had zondag zijn outfit uitgeleend aan Jack Wilshere. Het was een ruim jasje…

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.