'Hernández verkiest Real boven Barça bij Madrileense move'

Reacties

Theo Hernandéz heeft zijn medische keuring bij Real Madrid inmiddels achter de rug en is zo een stap dichter bij een transfer naar Estadio Santiago Bernabéu. Dat hebben bronnen aan Marca bevestigd.

'Hernández verkiest Real boven Barça bij Madrileense move'

De negentienjarige Fransman heeft de Spaanse topclubs voor het uitkiezen. Hernández staat momenteel nog onder contract bij Atlético Madrid, waar hij een ontsnappingsclausule van 24 miljoen euro in zijn contract heeft. De zaakwaarnemer van de linksback gaf zondag nog prijs dat er een aanbieding van zowel Real Madrid als Barcelona op tafel ligt.

Hernández is de twee jaar jongere broer van Atlético-verdediger Lucas en vader Jean-François heeft als prof een verleden bij onder andere Olympique Marseille, Rayo Vallecano en ook Atlético. Het transferdoelwit van Real speelt dit seizoen op huurbasis bij Alavés. Bij de promovendus heeft de linksback een aanzienlijk aandeel in het succes. Alavés staat tiende in de Primera División en treft in de bekerfinale Barcelona.

Bij Real gaat Hernández naar alle waarschijnlijkheid als back-up van Marcelo fungeren, wat de weg vrijmaakt voor een vertrek van Fábio Coentrão. De Portugees komt dit seizoen amper aan de bak.

Hernández doorstond de medische keuring bij De Koninklijke zonder problemen. Volgens de Spaanse krant heeft Robert Fernández, de sportief directeur van Barcelona, tot het einde geprobeerd het talent te overtuigen naar Camp Nou te verkassen. De verdediger heeft zelf echter een sterke voorkeur voor Real, dat de transfer na de finale om de Copa del Rey gaat bevestigen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.