Herintreder De Bruyne kampt met naweeën blessureplaag

Reacties

De herstelde Kevin De Bruyne probeert Manchester City te helpen waar hij kan. De topvorm gaat hij niet meer halen dit seizoen. Het blessureleed heeft zijn tol geëist.

Herintreder De Bruyne kampt met naweeën blessureplaag

De Bruyne is verlost van de fysieke ongemakken die hem dit seizoen de nodige wedstrijden van Manchester City hebben doen missen. Voor de eindsprint op weg naar de begeerde quadruple is hij weer terug, al plaatst hij daar wel een kanttekening bij zijn beoogde bijdrage.

Zijn fraaie treffer tegen Cardiff City moet niet gezien worden als het bewijs dat oude De Bruyne van afgelopen seizoen weer helemaal terug is. De Belgische international probeert de verwachtingen te temperen. 'Om eerlijk te zijn, het gaat niet zo goed als afgelopen seizoen worden', zei de middenvelder.

De Bruyne beseft dat het blessureleed zijn weerslag heeft op zijn vorm. 'Ik heb me mentaal terug moeten knokken. Het was zwaar omdat je wel een paar keer geblesseerd kan raken, maar als het je vier keer gebeurt is het zwaar', aldus de middenvelder. 'Ik ben al blij dat ik weer kan spelen. Ik probeer wel mijn hoogste niveau te halen, maar het gaat mij erom de ploeg te helpen prijzen te pakken. Als ik een steentje kan bijdragen, dan ben ik al gelukkig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.