Hércules buigt dankzij Drenthe achterstand snel om

Een memorabel doelpunt van David Trezeguet zorgde bij Hércules Alicante voor een boost. Binnen drie minuten werd de wedstrijd, mede dankzij Royston Drenthe, beslist.

Hércules Alicante - Málaga 4-1Slechts drie minuten had Hércules Alicante nodig om een 1-0 achterstand om te buigen tot een 3-1 voorsprong. De gelijkmaker was ook meteen de mooiste van het duel. David Trezeguet zette in de 66ste minuut via een hakbal achter het standbeen zijn club op gelijke hoogte.

Nog geen minuut later mocht Royston Drenthe vanaf de penaltystip Hércules op voorsprong zetten. De Nederlander faalde niet en schoot de bal tegendraads van keeper Rubén in. Hércules was nog niet klaar met juichen of verdediger Abraham Paz zorgde alweer voor de 3-1.

Alhoewel de nekslag al was toegediend door Abraham Paz, zorgde invaller Kiko ook nog eens voor de 4-1. Hércules stijgt door de overwinning naar de twaalfde positie, terwijl Málaga op een teleurstellende zeventiende plaats vertoeft.

Overige uitslagenReal Mallorca - Racing Santander 0-1Sporting Gijón - Levante 1-1Athletic de Bilbao - Espanyol 2-1 Foto: VI Images