Heracles vindt in Lammers nieuwe hoofdtrainer

Reacties

Heracles Almelo heeft zijn nieuwe hoofdtrainer gevonden. John Lammers (58) tekent voor twee seizoenen bij de degradant, met een optie op nog een jaar.

Heracles vindt in Lammers nieuwe hoofdtrainer

Lammers werkte als trainer eerder voor Excelsior, FC Eindhoven, Jong Vitesse en Esbjerg. De afgelopen tijd was hij werkzaam bij Jong Iran. Nu keert Lammers dus terug naar Nederland. In Almelo gaat hij onder anderen samenwerken met Hendrie Krüzen, die woensdag al gepresenteerd werd als assistent-trainer.

Maandag begint Heracles aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dan zal Lammers al voor de groep staan. Met de ervaren Brabander hebben de Almeloërs de trainersvacature eindelijk ingevuld. Die onststond toen technisch directeur Nico-Jan Hoogma op 1 juni besloot om toch niet in zee te gaan met Carlos Vicens.

'We hebben alles op alles gezet om een goede hoofdtrainer te vinden die past bij onze technische staf en de doelstellingen van komend seizoen. Dat is gelukt. John staat voor een goede samenwerking met staf en spelersgroep, heeft een behoorlijke trainerservaring in zowel binnen- als buitenland op verschillende niveaus en wil aanvallend voetbal spelen. John is voor ons de meest aangewezen persoon om samen met zijn staf en spelersgroep ons terug te brengen naar de Eredivisie', stelt Hoogma op de clubsite van Heracles.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.