Heracles stelt transfersom van pareltjes Kuwas en Peterson veilig

Reacties

Heracles Almelo heeft de opties in de aflopende contracten van Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson gelicht. Beide spelers liggen nu tot medio 2020 vast bij de Tukkers.

Heracles stelt transfersom van pareltjes Kuwas en Peterson veilig

Kuwas en Peterson zijn twee van de spelers in de huidige selectie waaraan Heracles Almelo een goede transfersom aan over hoopt te houden. De contractverlengingen zeggen dan ook niet veel over de toekomst van het tweetal. De kans is groot dat zij komende zomer verkocht worden.

Heracles heeft Tim Breukers laten weten dat zijn contract niet wordt opgezegd. De club gaat met de verdediger onderhandelen over een nieuwe verbintenis. Ook de aflopende verbintenissen van Lerin Duarte, Alexander Merkel, Bart van Hintum en de aan FC Den Bosch verhuurde Vincent Vermeij zijn niet opgezegd. Zij krijgen later duidelijkheid.

Vijf spelers hebben wel een formele ontslagbrief ontvangen van de Almeloërs. De contracten van Wout Droste, Tim van de Berg, Zeki Erkilinc, Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak zijn formeel opgezegd. In theorie zou Heracles nog wel met hen in gesprek kunnen gaan over een nieuw contract. Ook het contract van jeugdspeler Niels Leemhuis is opgezegd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.