Heracles onthult verrassing van Wormuth

Reacties

Frank Wormuth heeft zijn contract als hoofdtrainer van Heracles Almelo verlengd. De zestigjarige Duitser blijft nu tot medio 2022 aan de Eredivisionist verbonden.

Heracles onthult verrassing van Wormuth
© Pro Shots

Het nieuws uit Almelo komt niet uit de lucht vallen. Wormuth hintte zondag na de 2-1 zege op PEC Zwolle al op een langer verblijf door te vertellen dat er maandag een verrassing zou komen. De ervaren coach staat na die overwinning op PEC met zijn ploeg tiende in de Eredivisie.

Wormuth is al bezig aan zijn derde seizoen bij de Heraclieden. Hij leidde Heracles in zijn eerste jaar in de reguliere competitie knap naar de zevende plaats, waarna de middenmoter vorig seizoen als achtste eindigde.

In een reactie geeft Wormuth via de clubkanalen aan altijd een uitdaging te willen zien. 'En de huidige ploeg beschikt daarvoor over de juiste voorwaarden. Dat is de reden dat ik graag met hen blijf werken. Voor nu is het belangrijkste dat we dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten. We hebben nog genoeg mogelijkheden om op te vallen in de Eredivisie', aldus de coach.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.