Heracles haalt Belgisch talent binnen met een beetje hulp van Dessers

Reacties

Heracles Almelo heeft zijn derde winteraanwinst binnen. Middenvelder Elias Sierra (19) komt per direct over van RC Genk.

Heracles haalt Belgisch talent binnen met een beetje hulp van Dessers
© Pro Shots

Sierra sloot in 2009 al aan in de opleiding van Genk en doorliep alle jeugdelftallen van de Belgische nationale ploeg. Afgelopen september maakte hij zijn debuut voor Genk op het hoogste niveau. Sinds de komst van trainer John van den Brom zat hij niet meer bij de selectie van de hoofdmacht.

'Ik ben blij dat ik bij Heracles Almelo getekend heb. Ik denk me hier verder te kunnen ontwikkelen. Cyriel Dessers (ploeggenoot bij RC Genk, red.) heeft me veel positiefs over de club verteld. Het voelt ook goed nu hier ben. Ik kan niet wachten op de eerste trainingen en wedstrijden', reageert Sierra op de officiële kanalen van Heracles.

Technisch directeur Tim Gilissen geeft daar ook uitleg over het aantrekken van Sierra, die ook met het oog op de toekomst wordt gehaald: 'Elias is een jonge, talentvolle middenvelder. Door deze winterse overgang krijgt hij de kans nu al kennis te maken met onze speelwijze en de manier van werken. Het is mooi dat Elias voor ons kiest.'

Eerder deze maand versterkte Heracles zich al met Ahmed Kutucu, die een half jaar gehuurd wordt van Schalke 04 en Melih Ibrahimoglu, die overkwam van Rapid Wien en een meerjarig contract tekende in Almelo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.