Heracles-back verruilt KKD voor Ligue 1 dankzij speciale clausule

Reacties

Noah Fadiga vervolgt zijn loopbaan in de Ligue 1. De 22-jarige rechtsback verruilt Heracles Almelo voor het Stade Brest van doelman Marco Bizot.

Heracles-back verruilt KKD voor Ligue 1 dankzij speciale clausule
© Pro Shots

Onlangs meldde Heracles al dat Fadiga de ruimte kreeg om een transfer af te ronden. De Belgische vleugelverdediger had in zijn contract een degradatieclausule staan, waardoor hij voor een gelimiteerde transfersom kon vertrekken. In Frankrijk tekent de voormalig speler van FC Volendam en Club Brugge voor vier jaar.

'Na twee jaar Heracles Almelo is het tijd voor een nieuwe stap. Bij Stade Brestois krijg ik de kans om in een topcompetitie te spelen en die kans wil ik met beide handen aangrijpen. Ik wil Heracles bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om mezelf te ontwikkelen', zegt Fadiga vrijdagmiddag op de clubwebsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Fadiga is zeker niet de eerste speler die deze zomer vertrekt bij Heracles. De gedegradeerde Tukkers namen onder meer afscheid van doelman Janis Blaswich (RB Leipzig), verdediger Mats Knoester (Ferencváros) en aanvaller Adrian Szöke (Diósgyör). Ook lichtte FSV Mainz 05 de optie tot koop op Delano Burgzorg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer N. Fadiga
Meer over N. Fadiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.