Armenteros blijft Heracles trouw, Fadiga stevent af op transfer

Reacties

Samuel Armenteros gaat met Heracles Almelo mee de Keuken Kampioen Divisie in. Het contract van de aanvaller is met een jaar verlengd en bevat een optie voor een extra seizoen. Armenteros is maandag vanaf 17.00 uur aanwezig bij de eerste training voor het nieuwe seizoen.

Armenteros blijft Heracles trouw, Fadiga stevent af op transfer
© Pro Shots

De 32-jarige Zweed begon in januari aan zijn derde dienstverband bij Heracles. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een jaar. Armenteros kiest nu voor een nieuw contract met de loopduur van een jaar; de optie tot verlenging is bij wijze van spreken een jaar vooruitgeschoven.

Armenteros kwam over van Al-Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar had een halfjaar niet meer gevoetbald en kampte daardoor met een achterstand. Uiteindelijk speelde hij negen competitiewedstrijden voor Heracles in de tweede seizoenshelft, allemaal als invaller. Alleen in de verloren uitwedstrijd tegen PSV (3-1) kwam hij tot scoren.

Armenteros was de tweede spits achter Sinan Bakis en gaat in de voorbereiding proberen om de nieuwe trainer John Lammers ervan te overtuigen dat hij een basisplaats verdient. Behalve Armenteros staan maandag ook jeugdspelers Yaid Marhoum, Gijs Besselink en Michel Driezen op het veld: zij krijgen de kans zich te laten zien aan de technische staf.

Noah Fadiga
Rechtsback Noah Fadiga ontbreekt en stevent af op een transfer. 'Hij heeft een degradatieclausule in zijn contract waardoor hij voor een vastgestelde transfersom mag vertrekken', zegt technisch directeur Nico-Jan Hoogma. 'Hij heeft van ons toestemming gekregen om met een andere club te onderhandelen.' Fadiga was vorig seizoen een vaste waarde in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.