Heracles Almelo winkelt in Duitsland en bindt uitblinker op vierde niveau

Reacties

Heracles Almelo heeft Adrian Szöke (foto, rechts) aangetrokken. De 21-jarige aanvallende middenvelder, die ook in de aanval uit de voeten kan, komt over van 1. FC Köln en tekent een tweejarig contract in Almelo met een optie op nog een seizoen.

Heracles Almelo winkelt in Duitsland en bindt uitblinker op vierde niveau

'Onze scouting heeft Adrian uitgebreid gevolgd. Hij heeft in het tweede elftal van 1. FC Köln laten zien dat hij aanvallend sterk is', licht technisch manager Tim Gilissen toe. 'Adrian kan op meerdere posities op het middenveld en in de aanval uit de voeten en heeft een neus heeft voor de goal. Gezien zijn leeftijd en kwaliteiten verwachten we dat hij hier de volgende stap in zijn carrière kan maken.'

De Serviër Szöke kwam sinds 2016 uit voor 1. FC Köln, maar doorbreken in de hoofdmacht van de Traditionsverein zat er niet in. Vorig seizoen reikte hij tot 29 optredens en twaalf goals in het tweede elftal van de club, dat uitkwam in de Regionalliga West, het vierde Duitse niveau.

Eerder deze transferperiode trok Heracles Almelo reeds Navajo Bakboord (Ajax), Teun Bijleveld (Ajax) en Orestis Kiomourtzoglou (Unterhaching) aan.

Bekijk alle zomertransfers van Eredivisie-clubs in ons overzicht:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.