Heerenveen wijst Duits bod op Finnbogason resoluut af

Werder Bremen zal een hoger bod op tafel moeten leggen om SC Heerenveen te bewegen mee te werken aan de transfer van Alfred Finnbogason.

Heerenveen wijst Duits bod op Finnbogason resoluut af

Finnbogason en Werder Bremen hebben elkaar gevonden, maar een akkoord over de transfersom lijkt nog ver weg. Een eerste bod van de Duitse club is door SC Heerenveen resoluut van de hand gewezen.

Werder zou volgens Duitse media drie miljoen euro hebben geboden voor de IJslandse international. Dat bedrag komt niet in de buurt van wat Heerenveen wil hebben voor de spits die afgelopen seizoen 24 doelpunten maakte in de Eredivisie.

Technisch directeur Johan Hansma wacht af of Werder met een nieuw bod gaat komen dat meer past bij het prijskaartje dat hij in zijn hoofd heeft. Heerenveen voelt zich ook niet genoodzaakt Finnbogason te verkopen.

Of er vanuit Duitsland een nieuwe poging wordt gedaan is de vraag aangezien ook Lucas Barrios in beeld is bij de Hanseaten. De salariseisen van de transfervrije Paraguayaan zijn voorlopig echter nog te gortig voor Werder Bremen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen