Hartverwarmende boodschap Messi voor emotionele Agüero

Reacties

Lionel Messi heeft zich daags voor de krachtmeting met Nederland van zijn ontspannen kant getoond, maar er was ook een emotioneel moment in het Twitch-gesprek met zijn boezemvriend Sergio Agüero.

Hartverwarmende boodschap Messi voor emotionele Agüero
© Pro Shots

In het gesprek was een serieus moment, toen Agüero zijn shirt omhoog deed om op zijn defibrillator te wijzen. Hartproblemen hadden hem in 2021 gedwongen te stoppen. De aanvaller had anders waarschijnlijk op dit WK met Messi op jacht kunnen gaan op de wereldtitel.

'Jullie successen zijn ook voor mij. Ik lijd veel, maar ik geniet echt van jullie optredens en van jullie eensgezindheid. Ik leef met jullie mee. Het maakt mij gelukkig dat alles goed gaat', aldus de 34-jarige Agüero, die bij het Argentijnse team de kamergenoot was van Messi.

La Pulga zelf had zijn vriend er graag bij gehad. 'We missen jou en Gio Lo Celso (kort voor het WK door een blessure afgehaakt, red.). Jullie twee zijn er altijd bij', reageerde de aanvoerder van Argentinië vanuit zijn hotelkamer in Qatar op de woorden van Agüero.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Overigens was er in het gesprek met Agüero ook ruimte voor grapjes. De naam Arjen Robben kwam voorbij als mogelijk voorbeeld voor de resolute knipbeurt van Alejandro Papu Gómez. 'Gravesen? Zidane? Cannavaro? Robben?'. Groot was de hilariteit toen Gómez de inspiratie uit de doeken deed door een foto te laten zien van kaalgeschoren David Beckham.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.