Hartverwarmend: Cukaricki bedankt FC Twente voor Europees avontuur

Reacties

De stemming bij FK Cukaricki is allesbehalve bitter na het einde van het Europese avontuur. De Servische club heeft FC Twente op fraaie wijze bedankt na het tweeluik in de Conference League.

Hartverwarmend: Cukaricki bedankt FC Twente voor Europees avontuur
© Pro Shots

Twente was in de dubbele confrontatie in de derde voorronde uiteindelijk met 7-2 te sterk voor de club uit Belgrado. Het resultaat overschaduwt voor Cukaricki de mooie herinneringen aan de Conference League-deelname niet. 'Wij hebben gezien wat onze plek is ten opzichte van teams met zoveel kwaliteit. Twente hoort in onze ogen bij de grootste clubs van Europa, niet alleen vanwege de kwaliteit van de ploeg, maar ook om veel andere redenen', stelt de club in een dankwoord.

'Na de persconferentie in Enschede sprak coach Ron Jans opnieuw zijn dankbaarheid uit voor de wijze waarop Twente was ontvangen in Belgrado. Hij zei: "Nogmaals bedankt voor alles wat jullie geregeld hebben in Belgrado, we zijn met veel plezier te gast geweest in jullie land. Onze spelers en supporters hebben genoten van de twee dagen in jullie stad."'

'Het meest waardevolle dat wij als Cukaricki hebben overgehouden aan de wedstrijden tegen jullie was het mooie applaus van de Twente-supporters in Enschede. We waren daar niet aan gewend, daarom stonden de spelers en stafleden even versteld toen het gebeurde. Dat zijn zaken die onbetaalbaar zijn. Wij willen onze dankbaarheid uitspreken en hopen jullie snel weer te ontmoeten in een Europese competitie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.