Hartritmestoornis houdt Agüero aan de kant

Reacties

Sergio Agüero zal in ieder geval dinsdag nog niet in actie komen als Barcelona op bezoek gaat bij Dinamo Kiev (aftrap 21.00 uur). Bij de aanvaller is een hartritmestoornis geconstateerd en extra onderzoeken volgen.

Hartritmestoornis houdt Agüero aan de kant

Tijdens de eerste helft van het thuisduel met Alavés werd Agüero duizelig en kreeg hij last van zijn borst, waarna hij meteen gewisseld werd. De Argentijn werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar uitgebreide cardiologische onderzoeken plaatsvonden. Er werd een hartritmestoornis bij hem vastgesteld. Op twaalfjarige leeftijd had Agüero hier ook al eens last van, maar tijdens zijn professionele loopbaan was het nog niet voorgekomen.

Overigens kwamen de problemen bij Agüero niet helemaal uit de lucht vallen, want tien dagen geleden had hij al een aritmie, een onregelmatigheid van het hartritme. Agüero heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten, maar blijft onder observatie totdat de resultaten van de tests binnen zijn. Wanneer de aanvaller zijn rentree kan maken voor Barcelona is nog onduidelijk, maar de trip naar Oekraïne zal hij sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan.

Piqué
Dat geldt ook voor Gerard Piqué, die tegen Alavés (1-1) een kuitblessure opliep. Barcelona laat weten dat de verdediger uitgeschakeld is, maar laat in het midden wanneer hij weer inzetbaar is. Goed nieuws was er ook uit de ziekenboeg, want Ansu Fati, Frenkie de Jong en Sergi Roberto waren zondag in staat deel te nemen aan de training, waardoor zij mogelijk hun rentree kunnen maken tegen Kiev. Het drietal ontbrak zaterdag nog tegen Alavés.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.