Hartman loopt zware knieblessure op en mist rest van het seizoen

Reacties

Quilindschy Hartman komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord. De linksback liep tegen FC Utrecht een zware knieblessure op.

Hartman loopt zware knieblessure op en mist rest van het seizoen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

Quilindschy Hartman speelt dit seizoen niet meer bij Feyenoord. Dat maakt de Rotterdamse club zondagavond bekend. Een knieblessure betekent dat de linksback langdurig moet revalideren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hartman liep de blessure op in het competitieduel met FC Utrecht van zondagmiddag. Bij het moment veroorzaakte Hartman een strafschop met een overtreding op Niklas Vesterlund. Naast een gele kaart leverde dat de 22-jarige Feyenoorder dus ook een zware blessure op. Hartman schreeuwde het uit van de pijn en werd direct gewisseld.

Het restant van het seizoen moet Feyenoord het dus zonder Hartman stellen in de jacht op plek twee en in de bekerfinale tegen NEC over drie weken. Feyenoord heeft geen specifiek tijdsbestek aan Hartmans revalidatie gekoppeld, dus op dit moment is er nog niks te zeggen over eventuele gevolgen voor Hartmans deelname aan het EK. Bondscoach Ronald Koeman zag zondag ook Nathan Aké met een blessure uitvallen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Q. Hartman
Meer over Q. Hartman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.