Haps verlaat Feyenoord definitief voor Serie A-promovendus

Reacties

Ridgeciano Haps trekt de deur na vier jaar achter zich dicht bij Feyenoord. De 28-jarige linksback maakt een transfer naar Serie A-promovendus Venezia.

Haps verlaat Feyenoord definitief voor Serie A-promovendus
© Pro Shots

VI meldde eerder deze Deadline Day al dat Feyenoord en Venezia een akkoord naderende over de transfer van Haps. De voormalig speler van AZ en Go Ahead Eagles mocht van technisch directeur Frank Arnesen vertrekken, omdat hij te goed is om achter Tyrell Malacia de bank warm te houden. Als opvolger van Haps had Feyenoord Domagoj Bradaric op het oog, maar de 21-jarige Kroatische linksback van Lille is te duur.

Door het vertrek van Haps creëert Feyenoord ruimte in het salarisbudget, ook ontvangt het nog een bescheiden transfersom voor de international van Suriname, wiens contract volgend jaar afliep. In 2017 telden de Rotterdammers nog zes miljoen euro neer voor Haps, die sindsdien 100 officiële duels speelde.

Met het vertrek van Haps vertrekt er weer een oudgediende uit De Kuip. Eerder deze zomer nam Feyenoord ook al afscheid van spelers als Steven Berghuis, Sven van Beek, Eric Botteghin, Nicolai Jørgensen en Bart Nieuwkoop. Alleen voor Berghuis ontving Feyenoord ook een transfersom.

Lees in ons blog alles over de laatste ontwikkelingen bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer R. Haps
Meer over R. Haps
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.