Haps stapt met werelddoelpunt even uit Italiaanse anonimiteit

Reacties

Ridgeciano Haps is alweer bezig aan zijn derde jaar in Italië. En woensdagavond heeft de oud-Feyenoorder weer eens de highlights gehaald. Dat deed hij met een geweldige treffer.

Haps stapt met werelddoelpunt even uit Italiaanse anonimiteit
© Pro Shots
Genoa
Genoa
nv
2 - 1
Reggiana
Reggiana

In het shirt van Genoa werd een beroep gedaan op Haps. In het duel voor de Coppa Italia met Reggiana moest de vleugelverdediger helpen zijn ploeg de volgende ronde te laten bereiken. Dat lukte. Met hangen en wurgen.

De nummer elf van de Serie B maakte het Genoa behoorlijk lastig. Brutaal greep het zelfs de leiding. Een stunt bleef echter uit in Genoa. Met name dankzij Haps, die net als Kevin Strootman in de basisopstelling mocht beginnen.

Vlak na rust stond de dertiger op. Met een kiezelharde poeier schoot hij de gelijkmaker tegen de touwen. De bal vloog snoeihard de kruising in. Daardoor ging Genoa de verlenging in, die werd gewonnen dankzij een treffer van voormalig AZ-speler Albert Gudmundsson.

Voor Haps was de hoofdrol mooi meegenomen. Hij kwam dit jaar tot slechts drie duels in de Serie A. In de winter van vorig seizoen huurde Genoa hem voor anderhalf jaar van Venezia, maar hield hij hoofdzakelijk de bank warm. Nu heeft hij zich even uit de anonimiteit geschoten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Coppa Italia
Meer over Coppa Italia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.