Hansa Rostock zwaait 'Johnny' Verhoek met mooie woorden uit

Reacties

Na vier jaar gaan Hansa Rostock en John Verhoek uit elkaar. De Duitse club laat dinsdag weten dat de club en de spits een contractontbinding overeen zijn gekomen. De 34-jarige aanvaller had nog een contract voor een jaar in de DKB-Arena.

Hansa Rostock zwaait 'Johnny' Verhoek met mooie woorden uit
© Pro Shots

Hansa, dat aan de vooravond staat van een nieuw seizoen in de 2. Bundesliga, heeft enkel mooie woorden over voor de afzwaaiende Verhoek, bij monde van technisch directeur Kristian Walter. 'Met John vertrekt zonder twijfel een geliefde speler en één van de promotiehelden', doelt Walter op de promotie naar het tweede niveau in 2021.

Walter vervolgt: 'Ook toen het vorig seizoen niet zo liep zoals we het voor ons zagen, zijn en blijven zijn verdiensten voor deze club onomstreden. Bij zijn verdere carrière en natuurlijk ook in zijn privéleven wensen we hem en zijn familie al het goede. We bedanken hem voor meer dan vier jaar en meer dan 8.600 speelminuten!' Verhoek scoorde in 126 wedstrijden voor de club 42 keer.

Ook Verhoek komt aan het woord. 'Het valt me na vier jaar zwaar om een nieuwe weg in te slaan. Mijn begin bij Hansa was moeilijk, de tijd daarna daarom des te mooier. De club en de fans hebben niet alleen mijn hart maar ook mijn familie veroverd. Voor ons is Rostock een tweede thuis geworden. Ik zal de club en de fans nooit vergeten en dank iedereen voor de steun.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.