Gullit hoort niets uit Milaan, provincie steunt Go Ahead

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gullit hoort niets uit Milaan, provincie steunt Go Ahead

'Ik zou absoluut graag trainer van AC Milan zijn, maar niemand heeft mij of een van de andere Nederlandse legendes ooit gebeld'
• Volgens Ruud Gullit is het een gemiste kans, want hij heeft net als Marco van Basten en Frank Rijkaard ervaring op het hoogste niveau. (MilanNews.it)

Go Ahead Eagles krijgt honderdduizend euro subsidie van de provincie Overijssel. Maar de Deventer club kan dat geld niet gebruiken om de selectie Eredivise-waardig te maken, de bijdrage is bedoeld voor de renovatie van de historische stadionmuur aan de Vetkampstraat.

Met de bijdrage van de provincie is de helft van het benodigde geld binnen. De Actie Stadionmuur heeft twintigduizend euro opgeleverd voor de renovatie, die in principe komende zomer kan beginnen.

'De enkele keren dat Duitse boulevardkranten nog aandacht aan hem besteden, gaat het over zijn ex Sylvie Meis en een nep-ex. Rafael weet wat verlies is. Dat een Hollander de Rode Duivels een hype noemt, is terug te brengen tot hersendood. Wat dacht je anders van de hype Oranje?'
• Rafael van der Vaart had zich niet echt geliefd gemaakt bij de Belgen, van wie Hugo Camps zijn ongenoegen onder woorden bracht in Het Laatste Nieuws.

'Er is niet veel veranderd sinds de finale van 2014. Real Madrid houdt er nog steeds dezelfde gedachten op na, net als Atlético Madrid. Alleen de trainer van Real is anders.'
Carlo Ancelotti rekent op een vergelijkbare Champions League-finale als twee jaar geleden, toen de Italiaan op de plaats zat die nu wordt ingenomen door Zinedine Zidane.

Jeroen Zoet en Bas Dost vermaken zich tijdens het Oranje-trainingskamp in Portugal ook buiten het veld. De twee zijn het niet helemaal eens over wat de tussenstand is met poolen.

'Je kan Marcus Rashford niet links laten liggen op basis van wat hij heeft laten zien dit jaar. En dat geldt ook voor Timothy Fosu-Mensah.'
• José Mourinho heeft niet de naam veel oog te hebben voor beloftes. Maar volgens Thierry Henry kan de Portugees bij Manchester United niet om enkele beloftes heen. (Sky News)

'Ik heb niet zo'n hoge pet op van de Belgen, om eerlijk te zijn. Het is een hype. Ze zitten in een periode zoals wij dat met het Nederlands elftal eerder zaten: individuele kwaliteit genoeg, maar maak daar maar eens een team van.'
Rafael van der Vaart is tijdens het komende EK analist bij de NOS en blikt in gesprek met Het Parool vast vooruit op het toernooi, waar Nederland ontbreekt. De middenvelder van Real Betis, waar hij amper aan spelen toekomt, is niet onder de indruk van De Rode Duivels.

BILD kondigde donderdagavond een transfer van Beerens naar PSV aan…

• Blijkt even later dat niet Roy (foto), maar diens zoontje Jairo Beerens bij PSV te tekenen. Hij gaat zijn vader – als jeugdexponent tussen 2005 en 2007 actief in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, maar nu dus nog altijd onder contract bij Hertha BSC - achterna op de Herdgang. Dat noemen wij nog eens een anti-climax!

Eric Cantona liet in gesprek met The Guardian vallen dat bondscoach Didier Deschamps jongens als Karim Benzema en Hatem Ben Arfa bewust niet heeft geselecteerd voor het EK in eigen land. De keuzeheer van Les Bleus zou in de ogen van de icoon van Manchester United niet om kunnen gaan met jongens met Afrikaanse roots. De advocaat van Deschamps laat aan L'Equipe weten juridische stappen te willen ondernemen tegen Cantona. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd!

'Lekker de barbecue aanzetten, een biertje drinken en de Mannschaft aanmoedigen, ik kijk er naar uit om het EK nu als fan te volgen.'
• Een bekende telefoonprovider zou er een mooie reclame aan kunnen wijden: wie had dat gedacht?! Philipp Lahm nam twee jaar geleden afscheid van het Duits nationale elftal met de gouden wereldbeker in zijn hand, maar bekijkt het komende EK vanachter de grill. En daar verheugt de 113-voudig international zich op, zegt hij in Duitse media.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.