Guardiola gooit deur voor Bernardo Silva na twee dagen toch potdicht

Reacties

Pep Guardiola heeft de deur voor een transfer van Bernardo Silva gesloten. De spelmaker van Manchester City wordt in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Barcelona, maar volgens Guardiola heeft geen enkele club een belletje gepleegd over een transfer.

Guardiola gooit deur voor Bernardo Silva na twee dagen toch potdicht
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
4 - 2
Crystal Palace
Crystal Palace

'Hij blijft hier, zeker weten', zei de Spanjaard vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace van zaterdag. 'We hebben geen belletje gehad van welke club dan ook, dus hij blijft.' PSG zou deze week een bod van zeventig miljoen euro hebben uitgebracht, maar dat wilde Guardiola niet bevestigen.

De woorden van Guardiola zijn opvallend, want woensdagavond sloot hij een transfer nog niet uit. Hij zei toen 'geen ongelukkige spelers' te willen hebben. 'Maar ik wil niet dat hij vertrekt, want hij is een buitengewoon goede speler. Als speler en persoon is hij een van de allerbesten met wie ik heb gewerkt. In iedere competitie zou hij de beste speler zijn', stelde de oefenmeester na het oefenduel met Barcelona (3-3).

Toen zei Guardiola al dat het moeilijk zou zijn een vervanger te halen. 'Als er een bod binnenkomt, zijn er nog zeven dagen over. Als Bernardo vertrekt, moeten we de markt op. Dat wordt niet makkelijk', gaf hij aan. Dat beaamde Guardiola vrijdag nog eens. 'Maar ik kan je verzekeren: hij blijft hier.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.