Groep F: CSKA Moskou zet Sparta Praag laat opzij

CSKA Moskou is hard op weg naar overwintering in de Europa League. Na Lausanne Sports moest ook Sparta Praag er met 3-0 aan geloven.

CSKA Moskou-Sparta Praag Ondanks de nederlaag deed Sparta Praag niet veel onder voor CSKA Moskou. De Tsjechen verzuimden de kansen te benutten en kreeg daar in de laatste achttien minuten de rekening voor gepresenteerd.

Seydou Doumbia opende in de 72ste minuut de productieve slotfase, die hij vier minuten voor het einde van de wedstrijd afsloot met zijn tweede doelpunt van de avond. Tussendoor had Mark González uit een strafschop namens CSKA Moskou van zich doen spreken.

Palermo-Lausanne Sports 1-0 Lausanne Sports kwam verrassend sterk voor de dag bij Palermo. De Zwitserse tweedeklasser had lang uitzicht op een meer dan bemoedigde remise. Eén moment van onachtzaamheid kostte Lausanne Sports echter een positief resultaat. Giulio Migliaccio profiteerde in de 78ste minuut dankbaar van de geboden ruimte en kopte Palermo naar de eerste zege in Groep F.