Griezmann zorgt met felle ruzie en veelbesproken vlucht voor ophef

Reacties

Barcelona en Paris Saint-Germain waren dinsdag halverwege nog in evenwicht, maar de thuisploeg had het ook voor rust al erg zwaar. Gerard Piqué schoot uit zijn slof en kreeg het aan de stok met Antoine Griezmann. De verhitte confrontatie tussen de twee wordt in Spanje breed uitgemeten.

Griezmann zorgt met felle ruzie en veelbesproken vlucht voor ophef
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

PSG brak vijf minuten voor rust voor de zoveelste keer door aan de linkerkant, toen Piqué het zat was. In een leeg Camp Nou konden de tv-kijkers ieder woord van zijn tirade duidelijk verstaan. Met enkele krachttermen maakte de verdediger (terug van een blessure) duidelijk dat zijn medespelers de bal eens wat langer in het bezit moesten houden.

Griezmann was niet van het gescheld gediend en vroeg Piqué om rustig te blijven. De verdediger was alle rust echter allang verloren en bleef maar vloeken en tieren, wat ook weer voor een reactie van Griezmann zorgde. Het resulteerde uiteindelijk in enkele vrouwonvriendelijke uitspraken over de moeders van de ruziemakers. 'We zijn aan het lijden, dit is al vijf minuten aan de gang. We rennen als gekken!', besloot Piqué.

De beelden van de verhitte discussie zijn viraal gegaan in Spanje, waar de tirade van Piqué wordt gezien als een teken van hoe onmachtig Barcelona dinsdagavond in eigen huis was. De ploeg van Ronald Koeman ging in de tweede helft kopje onder (1-4) en heeft een klein voetbalwonder nodig om dit in de return in Frankrijk nog goed te maken.

Griezmann
Niet alleen tijdens de wedstrijd, maar ook na het duel was er veel te doen over Griezmann. De aanvaller verscheen twee uur na het laatste fluitsignaal op de internationale luchthaven van Barcelona, waar een privé-jet op hem stond te wachten. Griezmann weigerde om vragen van journalisten te beantwoorden.

De trip van Griezmann (wiens bestemming onbekend is) zorgt in Spanje voor heel wat ophef. De aanvaller trok zich immers niets aan van de regels van de avondklok. Tevens is er in Spanje een verbod op non-essentiële reizen.

De selectie van Barcelona is twee dagen vrij. Koeman verwacht zijn spelers vrijdag weer op het trainingsveld. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.