Griep blijft rondwaren bij Frankrijk: twee extra gevallen in spelersgroep

Reacties

Raphaël Varane en Ibrahima Konaté hebben ook verkoudheidsklachten, zo schrijven L'Équipe en RMC Sport vrijdagmiddag. De situatie van het tweetal wordt niet als heel zorgelijk beschouwd, maar wordt wel goed in de gaten gehouden door de medische staf van Frankrijk. Zondag wacht de WK-finale tegen Argentinië.

Griep blijft rondwaren bij Frankrijk: twee extra gevallen in spelersgroep
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

De griepgolf bij de nationale ploeg heeft al minstens vijf spelers getroffen. Adrien Rabiot en Dayot Upamecano moesten de halve finale tegen Marokko woensdag nog aan zich voorbij laten gaan, omdat ze niet fit genoeg waren om te spelen. Donderdag werd duidelijk dat ook Kingsley Coman te maken heeft met klachten. Hij verscheen niet bij de lunch en deed donderdagavond alleen mee aan de lichte uitloopsessie.

Varane speelde negentig minuten in alle wedstrijden van Frankrijk in de knock-outfase van het WK. Hij vormde tegen Marokko een centraal duo met Konaté, die de afwezige Upamecano verving. Volgens RMC Sport heeft Varane op dit moment iets lichtere klachten dan Konaté. De spelers van Frankrijk werken vrijdag om 18.00 uur een training af en dan zal duidelijk worden of alle spelers volledig mee kunnen trainen.

'The Last Dance? Het verhaal van Mbappé is net zo mooi'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.