Grealish zet zich af tegen party boy-imago: 'Waarom zou ik niet genieten?'

Reacties

Jack Grealish vindt dat hij zich niet hoeft te verdedigen voor zijn gedrag na het winnen van de Champions League. De Britse vleugelaanvaller geeft in een interview na afloop van de interland van Engeland tegen Noord-Macedonië aan dat het party boy-imago misplaatst is. 

Grealish zet zich af tegen party boy-imago: 'Waarom zou ik niet genieten?'
© Pro Shots

Na afloop van de door Manchester City gewonnen Champions League-finale circuleerden er dagenlang foto’s en video’s van een feestende Grealish op sociale media. De Brit stond daarmee symbool voor het geluk van de club na het winnen van de eerste Champions League in de clubgeschiedenis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Waarom zou ik er niet van genieten?', vraagt hij zichzelf af. 'Mijn seizoen heeft twaalf maanden geduurd en ik heb net drie prijzen gewonnen. Over vier weken begin ik pas weer met trainen. Dan zal ik weer gretig genoeg zijn om er het beste van te maken.'

Toch voelt Grealish wel de noodzaak om zijn alcoholgebruik te verdedigen. 'Ik wist wat ik aan het doen was. Dit is gewoon wie ik ben. Zo feest ik normaal ook, al moet ik wel zeggen dat ik het er extra van heb genomen omdat we de treble hebben gewonnen.'

De afgelopen week zat Grealish bij de Engelse selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Malta en Noord-Macedonië. Tegen die laatste ploeg viel hij een half uur in. Volgens Grealish heeft bondscoach Gareth Southgate niks gezegd over het gedrag van de Brit en heeft Grealish gewoon zijn werk als altijd gedaan.

Engeland
Engeland
7 - 0
Noord-Macedonië
Noord-Macedonië
EK-kwalificatie

Stand Groep C EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Engeland
8
6
2
0
22-4
+18
20
2
Italië
8
4
2
2
16-9
+7
14
3
Oekraïne
8
4
2
2
11-8
+3
14
4
Noord-Macedonië
8
2
2
4
10-20
-10
8
5
Malta
8
0
0
8
2-20
-18
0
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer J. Grealish
Meer over J. Grealish
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.