Bijzondere details Man City-feest: 'Het eindigde in de tas van Grealish' moeder'

Reacties

Het winnen van de Champions League - en daarmee ook de treble - heeft voor bijzondere taferelen gezorgd bij Manchester City. Dat deed keeper Ederson met een hele brede lach uit de doeken.

Bijzondere details Man City-feest: 'Het eindigde in de tas van Grealish' moeder'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De goalie meldde zich na het feestje in Engeland bij de nationale ploeg van Brazilië, omdat er oefeninterlands op het programma staan. Op een persmoment richting het eerste oefenduel werd er gepraat over de Champions League-winst van Manchester City en het daarbij horende feestje.

'Er waren spelers die normaal niet drinken, maar een uitzondering maakten', begon Ederson met zichtbaar plezier aan zijn verhaal. Daarbij maakte de Braziliaan geen gebruik van anonimiteit. 'Rúben Dias bijvoorbeeld, maar dat pakte niet goed voor hem uit. Twee shotjes en hij kotste alles uit. En geloof het of niet, maar het ging allemaal in de tas van Jack Grealish' moeder.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.