Grappende Fàbregas wil met Van Dijk tegen Messi aantreden

Reacties

Cesc Fàbregas kan ruim twee weken na het mislopen van een plek in de Spaanse WK-selectie enigszins lachen om zijn situatie. De Chelsea-middenvelder heeft maar zijn eigen team samengesteld met topspelers die het eindtoernooi missen, met plek voor Virgil van Dijk.

Grappende Fàbregas wil met Van Dijk tegen Messi aantreden

De spelmaker reageerde op Twitter op de vraag wie Argentinië moet gaan treffen ter voorbereiding op het WK nu het controversiële oefenduel met Israël is afgelast. Fàbregas formeerde een gelegenheidsploeg en gaf zichzelf een centrale rol.

De 31-jarige middenvelder heeft met Chelsea een teleurstellend seizoen achter de rug, al werd uiteindelijk nog wel de FA Cup gewonnen. De Londenaren werden in het seizoen na het winnen van de landstitel slechts vijfde in de Premier League. Ploeggenoten Álvaro Morata en Marcos Alonso werden ook niet geselecteerd door de Spaanse bondscoach Julen Lopetegui.

Fàbregas kwam bij het EK 2016 voor het laatst in actie voor zijn land. De 110-voudig international werd met Spanje twee keer Europees kampioen en maakte ook deel uit van de ploeg die in 2010 de wereldtitel veroverde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.