Goudhaantje Simons: 'Dit heb ik op de training geoefend'

Reacties

Xavi Simons is blij dat hij zondagmiddag goud waard was voor RB Leipzig. In het duel met Union Berlin maakte hij op schitterende wijze de 0-1 voor zijn ploeg.

Goudhaantje Simons: 'Dit heb ik op de training geoefend'
© Pro Shots

Duidelijk is dat Simons nu al niet meer stuk kan bij Leipzig. 'Ik vond het erg leuk om in dit stadion en in deze bijzondere sfeer te spelen. Union was een lastige tegenstander. Ik ben blij dat mijn schot erin ging, want dat heb ik op de training geoefend. Het belangrijkste is echter dat we hebben gewonnen', zegt Simons diplomatiek via de clubkanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We hebben een geweldig team en een geweldige coach. We moeten elkaar nog beter leren kennen en ik heb er vertrouwen in dat we een sterk seizoen zullen hebben. Het seizoen is lang en er staan ons nog veel wedstrijden te wachten. Het is belangrijk dat we vandaag hebben gewonnen en dat we met vertrouwen de internationale onderbreking kunnen ingaan', vervolgt hij.

Simons staat na drie Bundesliga-wedstrijden op twee goals en drie assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.