Goed nieuws over ineengezakte Besiktas-verdediger N'Sakala

Reacties

Het gaat goed met Fabrice N'Sakala, die zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tussen Gaziantep BB en Besiktas uit het niets naar de grond ging. De verdediger verblijft momenteel in het ziekenhuis en heeft via social media een positieve update de wereld ingestuurd.

Goed nieuws over ineengezakte Besiktas-verdediger N'Sakala

De wedstrijd tussen Gaziantep en Besiktas was zaterdag zo'n zeventig minuten bezig, toen N'Sakala ineenzakte. Het zorgde voor de nodige paniek. 'Het deed me denken aan het moment met Christian Eriksen', zei Gaziantep-coach Erol Bulut na afloop. 'Gelukkig hebben we begrepen dat het goed met hem gaat.'

N'Sakala werd na een korte behandeling op het veld met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Besiktas heeft naar buiten gebracht dat de verdediger bij bewustzijn is en dat er geen sprake is van levensbedreigende problemen. N'Sakala wordt in het ziekenhuis onderzocht, om erachter te komen hoe het komt dat hij zomaar in elkaar zakte.

De directie van Besiktas heeft N'Sakala al kunnen bezoeken in het ziekenhuis. Vanuit zijn bed liet de verdediger weten dat het goed gaat met hem. 'Zoals ik altijd zeg: blijven doorgaan, vrienden!', schrijft de wingback bij zijn post op social media.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.