Turkije schrikt op: Besiktas-verdediger zakt ineen tijdens wedstrijd

Reacties

Fabrice N'Sakala heeft de (Turkse) voetbalwereld doen opschrikken. De 31-jarige verdediger van Besiktas zakte tijdens het uitduel met Gaziantep FK plotseling ineen.

Turkije schrikt op: Besiktas-verdediger zakt ineen tijdens wedstrijd
Gaziantep FK
Gaziantep FK
0 - 0
Beşiktaş
Beşiktaş

Het ging voor N'Sakala, die eerder speelde voor Troyes, Anderlecht en Alanyaspor, mis in de zeventigste minuut. De linksback ging naar de grond en werd uiteindelijk met de ambulace afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn club Besiktas laat in een korte verklaring weten dat N'Sakala op dat moment bij bewustzijn was en daar verder wordt onderzocht.

Vorige week vond een vergelijkbaar incident plaats in de Franse competitie toen Samuel Kalu tijdens het duel tussen Olympique Marseille en Girondins Bordeaux ineens naar de grond ging. De aanvaller keerder na een behandeling zelfs nog even terug in de wedstrijd, maar werd uiteindelijk naar de kant gehaald. Tijdens het EK werd de hele voetbalwereld opgeschrokken door de hartstilstand bij Christian Eriksen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Meer F. Nsakala
Meer over F. Nsakala
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.