Pjanic heeft slecht nieuws voor Barça: 'Wil contract uitdienen'

Reacties

Miralem Pjanic is niet van plan om zomaar te vertrekken bij Barcelona. De 32-jarige middenvelder uit Bosnië-Herzegovina keert deze zomer terug in Camp Nou na een seizoen op huurbasis te hebben vertoefd bij Besiktas.

Pjanic heeft slecht nieuws voor Barça: 'Wil contract uitdienen'
© Pro Shots

'Momenteel kan ik het me goed voorstellen dat ik nog twee jaar bij Barcelona blijf en dus mijn contract uitdien', zo laat Pjanic optekenen in gesprek met La Repubblica.

Pjanic kwam medio 2020 naar Barcelona als onderdeel van een ruildeal met Arthur Melo. De Braziliaan bewandelde de omgekeerde route en trok naar Juventus. In Camp Nou kon Pjanic amper overtuigen. Onder Ronald Koeman kwam hij tot dertig wedstrijden, maar scoorde hij nooit.

Vandaar dat afgelopen nazomer voor alle partijen een verhuur aan Besiktas een uitkomst bleek. Pjanic kon echter niet voorkomen dat de Turkse kampioen van 2021 roemloos werd uitgeschakeld in de Champions League en in de competitie met plek zes genoegen moest nemen.

In zijn streven om ruimte te scheppen in het salarishuis hoopt Barcelona deze zomer een oplossing te vinden in het dossier-Pjanic.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.