'God' Zlatan haalt headlines in Frankrijk met opmerkelijke uitspraak

Reacties

Hij heeft sinds het veroveren van de Scudetto met AC Milan geen officiële wedstrijd meer gespeeld, maar Zlatan Ibrahimovic zou Zlatan Ibrahimovic niet zijn als hij op een of andere manier toch de headlines haalt. Dat doet de 41-jarige Zweed dit keer met een opmerkelijke uitspraak over het Franse voetbal.

'God' Zlatan haalt headlines in Frankrijk met opmerkelijke uitspraak
© Pro Shots

In een interview voor Canal+ met Frans oud-international Olivier Dacourt stelt Ibrahimovic namelijk dat het Franse voetbal is ingestort sinds hij in 2016 bij Paris Saint-Germain vertrok. 'Jullie hebben niets meer om over te praten in Frankrijk. Frankrijk heeft mij nodig, ik heb Frankrijk niet nodig', stelt de veteraan van AC Milan op de voor hem zo kenmerkende wijze.

Dacourt kan zijn lach niet inhouden op het moment dat Ibrahimovic de woorden uitspreekt, maar de Zweedse vedette gaat onverstoorbaar door. 'Zelfs dat jullie Mbappé, Neymar en Messi hebben, helpt jullie niet.' Als Dacourt hem vraagt waarom niet, antwoordt Zlatan zonder blikken of blozen: 'Omdat jullie God niet hebben.' Om vervolgens breed te grijnzen.

Zo is nog maar eens duidelijk dat het zelfvertrouwen van Ibrahimovic niet is aangetast door de knieblessure die hem de rest van het jaar aan de kant houdt. Eerder liet de voormalig aanvaller van PSG, die in Parijse dienst 156 keer scoorde in 180 duels en onder meer vier keer landskampioen werd, al weten vastberaden zijn om terug te keren bij Milan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.