Gigantisch bedrag voor noodlijdende gezinnen ontroert initiatiefnemer Sneijder

Reacties

Wesley Sneijder heeft zich van zijn allerbeste kant laten zien. De recordinternational van het Nederlands elftal zette zich in voor inwoners van de Utrechtse wijk Ondiep die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen. Een benefietavond leverde een geweldig bedrag op.

Gigantisch bedrag voor noodlijdende gezinnen ontroert initiatiefnemer Sneijder

'We kunnen onze belofte niemand in de kou te laten staan waarmaken, echt fantastisch', reageerde de emotionele initiatiefnemer na afloop van de avond. Sneijder zette zich in om mensen in zijn geboortestad financieel een steuntje in de rug te kunnen bieden, mochten ze in financiële problemen belanden, vanwege de stijgende gasprijzen en toenemende inflatie.

Onder andere Fortuna Sittard-grootaandeelhouder Azerion en FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren schonken een gigantisch bedrag. Daardoor liep de teller op de benefietavond op tot liefst 170.000 euro. Een bedrag wat door Sneijder emotioneel in ontvangst werd genomen.

Het bedrag zal gebruikt worden om kinderen wiens ouders contributie niet meer kunnen betalen, gewoon te kunnen laten voetballen bij amateurclub DHSC. Daarnaast wordt hen iedere dag een ontbijt aangeboden, mogen families dagelijks gratis komen douchen op de club en wordt de kantine gebruikt om gezinnen op koude avond een warm onderkomen te bieden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.