'Geweldige' Gomes wordt aan het twijfelen gebracht door Watford

Reacties

Heurelho da Silva Gomes is eigenlijk van plan om na dit seizoen te stoppen, maar zijn club Watford hoopt hem op andere gedachten te brengen. Manager Javi Gracia ziet namelijk toekomst in de Braziliaan.

'Geweldige' Gomes wordt aan het twijfelen gebracht door Watford

De inmiddels 38-jarige Gomes is nog altijd enorm populair bij de achterban van Watford, terwijl hij dit seizoen slechts tweede keuze is. De boomlange doelman mag wel keepen in de bekerduels van zijn club en plaatste zich voor de finale van het FA Cup-toernooi. Ben Foster, eerste keeper van Watford, liet direct weten dat Gomes ook de finale zal keepen.

Gracia is onder de indruk van de kwaliteiten van de ex-PSV'er en hoopt dat de sluitpost zijn pensioen met tenminste een jaar wil uitstellen. 'Heurelho is een geweldige doelman. Ik hoop nog langer met hem te mogen blijven werken', aldus de trainer van de Premier League-club.

Gomes begon zijn carrière bij Cruzeiro en vertrok in de zomer van 2004 naar PSV, waar hij uitgroeide tot een van de beste keepers van de Eredivisie. Tottenham Hotspur haalde hem medio 2008 naar Engeland en sinds 2014 komt Gomes, die op huurbasis nog even speelde voor 1899 Hoffenheim, uit voor Watford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.