Mooi gebaar Foster aan Gomes: 'Ik ga absoluut weigeren'

Reacties

Ben Foster staat met alle liefde zijn plaats af om Heurelho Gomes een passend afscheid te geven bij Watford. Ook al gaat het om een historische finale.

Mooi gebaar Foster aan Gomes: 'Ik ga absoluut weigeren'

De 38-jarige Gomes is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste maanden van zijn actieve carrière. De Braziliaanse goalie heeft daarbij al een cirkel gezet om wat zijn laatste optreden voor The Hornets moet worden: de FA Cup-finale van 18 mei. Zondag kwam die wens heel dichtbij met de zege op Wolverhampton Wanderers na verlengingen (3-2), waardoor een finaleplaats werd veroverd.

Het is natuurlijk altijd de vraag of manager Javi Gracia ook bereid is mee te werken aan de wens van Gomes. Foster, die dit seizoen voor de bekerduels zijn plaats onder de lat afstaat aan de Braziliaanse collega, zal in ieder geval geen spelbreker zijn.

'Ik ga absoluut weigeren als ze me vragen te spelen', zei Foster. 'Hij verdient het en moet zonder enige twijfel spelen. Hij heeft de club nooit in de steek gelaten en zal het ook nooit doen. Hij was vandaag ook fantastisch.'

Mede dankzij het optreden van de voormalig PSV-doelman bereikte Watford voor het eerst sinds 1984 de FA Cup-finale. Manchester City is op 18 mei op Wembley de laatste tegenstander van Gomes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.