Gevallen talent Peeters verlaat Real Madrid en trekt naar Servië

Reacties

Mink Peeters vervolgt zijn loopbaan bij FK Cukaricki. De 21-jarige linksbuiten heeft Real Madrid verlaten om in Belgrado te gaan spelen bij de nummer vier van het afgelopen seizoen in de Servische Superliga.

Gevallen talent Peeters verlaat Real Madrid en trekt naar Servië

Peeters vertrok op jonge leeftijd van Ajax naar Real Madrid en werd twee seizoenen geleden verhuurd aan VVV-Venlo. Daar kwam hij nauwelijks aan spelen toe. De verhuurperiode werd al in de winter beëindigd en Peeters trok vervolgens naar Almere City FC. Daar speelde hij slechts vier officiële duels.

Na het teleurstellende seizoen besloot Real Peeters opnieuw uit te lenen, nu aan Lleida Esportiu op het derde niveau van Spanje. Een half jaar en slechts 32 speelminuten over twee wedstrijden later keerde de Nederlandse aanvaller weer terug. Zijn contract bij De Koninklijke liep nog door tot medio 2020.

Cukaricki begint komende donderdag al aan het nieuwe seizoen met de eerste voorronde van de Europa League tegen het Armeense Banants. Op 20 juli staat de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Napredak.

Spelersprofiel

M. Peeters


Geboortedatum:
28 mei 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Nijmegen
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
SV Lafnitz
Bekijk hier al onze video's
Meer Cukaricki Stankom
Meer over Cukaricki Stankom
Meer M. Peeters
Meer over M. Peeters
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.