Getergde Haaland: Villa is gewaarschuwd voor City-ster

ADVERTORIAL - Manchester City tegen Aston Villa is zonder twijfel het meest aantrekkelijke affiche in de Premier League woensdagavond. Doen The Citizens na twee remises op rij weer eens goede zaken in de titelstrijd? De blikken zijn gericht op Erling Haaland, die ook in de schijnwerpers staat bij de speciale verhoogde odd die Unibet aanbiedt.

Getergde Haaland: Villa is gewaarschuwd voor City-ster
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
4 - 1
Aston Villa
Aston Villa

In eigen huis beet City zich zondag stuk op concurrent Arsenal. Het team van Pep Guardiola kwam pas voor de derde keer in dit Premier League-seizoen niet tot scoren. Dat zal met name Haaland zichzelf kwalijk hebben genomen. Hij miste uit een corner een van de grootste kansen van de wedstrijd, maar werd verder ook weinig gevonden. Na afloop klonk er kritiek van onder anderen Roy Keane. De oud-middenvelder van Manchester United vergeleek de spits met een League Two-speler. 'Het niveau van zijn veldspel is gewoon zo laag', zei Keane over de afmaker.

Guardiola nam het in de aanloop naar de thuiswedstrijd van woensdagavond op voor Haaland. 'Hij is de beste aanvaller ter wereld en dankzij hem hebben we vorig jaar gewonnen wat we gewonnen hebben', aldus Guardiola, die vorig seizoen met The Citizens de treble won. Haaland scoorde toen 52 keer in de verschillende competities. Dit seizoen staat de teller bij de 23-jarige aanvaller alweer op 29 treffers.

Zie jij Haaland ook scoren tegen Aston Villa? Unibet biedt onder de noemer Uniboost Uitblinker een speciale verhoogde odd aan voor Haaland maakt het eerste doelpunt: 3.50. Deze quotering is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Manchester City - Aston Villa
Weddenschap: Erling Haaland opent de score
Odd: 3.50

De maximale inzet bij de Uitblinker is 15 euro.

Profit Boost
Unibet biedt ook een speciale Profit Boost aan bij de midweekse speelronde in de Eredivisie en Premier League. Spelers kunnen profiteren van een 25% Profit Boost. De actie werkt als volgt:
- Plaats een combinatieweddenschap met minimaal 3 selecties bij Eredivisie- of Premier League-wedstrijden, met een minimale odd van 1.40 per selectie.
- Selecteer de Profit Boost op het wedformulier. De Profit Boost verschijnt als aan alle voorwaarden wordt voldaan.
- Plaats je weddenschap en maak kans op 25% extra profit.

Bekijk de voorwaarden hier.

Geniet met extra spanning van de wedstrijden door mee te spelen bij Unibet. Veel plezier op deze voetbalavond!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's