Gerrard vervolgt zijn trainerscarrière in Saoedi-Arabië

Reacties

Steven Gerrard vervolgt zijn trainerscarrière in Saoedi-Arabië. Na zijn vertrek bij Aston Villa zat de manager zonder club, maar hij gaat nu aan de slag bij Al-Ettifaq. Dat maakte de club maandagavond bekend.

Gerrard vervolgt zijn trainerscarrière in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Het Liverpool-icoon werd in oktober ontslagen bij Aston Villa na een reeks tegenvallende resultaten. In de jaren daarvoor boekte hij als hoofdcoach grote successen met Rangers FC, door onder meer kampioen te worden. Na maanden clubloos te zijn geweest, heeft Al-Ettifaq inmiddels bevestigd dat Gerrard de nieuwe hoofdtrainer wordt. Hij krijgt bij zijn nieuwe club onder meer te maken met oud-Ajacied Amin Younes.

Eerder trokken grote namen als Cristiano Ronaldo en Karim Benzema al naar Saoedi-Arabië, maar Gerrard is de eerste ster die daar als trainer aan de slag gaat. De afgelopen weken werden meerdere trainers in verband gebracht met een stap naar het Midden-Oosten. Volgens Corriere dello Sport had José Mourinho de best betaalde trainer ooit kunnen worden door een contract te tekenen dat goed was voor zestig miljoen euro per jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.