Gerrard test positief en mist resterende duels in 2021

Reacties

Aston Villa moet het zonder Steven Gerrard doen tijdens de resterende Premier League-duels van 2021. De succesvolle manager heeft positief getest op corona.

Gerrard test positief en mist resterende duels in 2021
© Pro Shots

Gerrard zit daardoor niet op de bank als zijn ploeg het zondag opneemt tegen Chelsea (thuis) en twee dagen later tegen Leeds United (uit). Het is een tegenvaller voor Villa, dat sinds de komst van Gerrard is opgeklommen op de ranglijst.

Onder leiding van Gerrard, die overkwam van Rangers, won de club uit Birmingham vier van de zes Premier League-duels. Alleen van Manchester City (1-2) en Liverpool (1-0) werd verloren. Villa bezet nu de tiende plaats.

Woensdag sprak Gerrard zich tijdens een persconferentie nog uit over de angst die in zijn selectie heerst omtrent het coronavirus. Volgens de oud-voetballer was één van zijn spelers zo huiverig dat hij niet meer uit zijn auto durfde te stappen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.