Geloven in Barça en Real kan door speciale actie veel opleveren

ADVERTORIAL - Krabbelt Barcelona verder op en lukt het Real Madrid om af te rekenen met een oude rivaal? In Spanje zijn de ogen zaterdag gericht op De Grote Twee, terwijl Engeland dit weekend in de ban is van FA Cup-voetbal. Speel mee bij Jack's en profiteer van de speciale acties!

Geloven in Barça en Real kan door speciale actie veel opleveren
© Pro Shots

Ondanks een corona-uitbraak bij de club won Barcelona vorige week met een gehavend elftal bij Real Mallorca. Luuk de Jong werd als matchwinner de grote held. Het was de vierde keer op rij dat Barça niet verloor in de competitie, waardoor inmiddels een felbegeerde plek in de topvier binnen handbereik is. Verwacht jij dat Barcelona zaterdagavond een volgende stap zet richting Champions League-voetbal? De quotering voor een overwinning bij Granada is 1.72. Na twee seizoenen mee te hebben gedraaid in de subtop, staat Granada nu in de middenmoot. De laatste uitwedstrijd in de competitie tegen de club uit Andalusië werd door Barça met grote cijfers gewonnen (0-4).

Verwacht jij een zege van Barcelona én een van Real Madrid? Dan is er een kans die te mooi is om te laten liggen. Jack's heeft deze zaterdag gekozen voor een Special met de twee Spaanse giganten. De odd voor een combinatie met zeges van Barça en Real is verhoogd naar maar liefst 2.75.

Real Madrid neemt het vanavond in eigen huis op tegen Valencia en kan zijn koppositie verstevigen. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti verloor dit seizoen nog niet in het eigen Estadio Santiago Bernabéu. Sinds 2008 werd überhaupt door de Madrilenen geen thuiswedstrijd meer verloren van Los Che. De losse quotering voor een overwinning van De Koninklijke is 1.34. Inzetten op een zege met minstens twee goals verschil kan je 1.89 keer de inleg opleveren. Denk jij al te kunnen voorspellen wie de doelpuntenmakers worden? Karim Benzema is met een odd van 1.73 de favoriet om te scoren, daarachter volgt revelatie Vinícius Júnior (2.30).

Het is ook het weekend van de derde ronde in het FA Cup-toernooi, de ronde waarin de grootste clubs van het land kleintjes als Swindon Town kunnen treffen. Manchester City rekende vrijdagavond al af met Swindon (1-4). De andere topclubs zijn vandaag, zondag en maandag aan zet. Jack's biedt een speciale actie aan waarmee je met extra spanning mee kunt genieten van het FA Cup-spektakel. Er is een fraaie combinatie gebouwd, waarvan de odd is verhoogd. Winnen Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester United en speel je mee met de Special, dan win je 4.25 keer de inleg!

Chelsea treft vanavond Chesterfield, dat actief is op het vijfde niveau. Liverpool neemt het zondag op tegen League One-club Shrewsbury Town en Tottenham Hotspur treft met Morecambe (ook League One) eveneens een uiterst bescheiden tegenstander. Arsenal gaat zondagavond op bezoek bij Championship-club Nottingham Forest en Manchester United sluit de FA Cup-speelronde maandagavond af met een thuiswedstrijd tegen het Aston Villa van Steven Gerrard.

Wacht niet langer, bekijk het volledige aanbod en pak je kansen bij Jack's! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's