Geen 140 maar 40 miljoen voor Lazio: Milinkovic-Savic op weg naar uitgang

Reacties

Sergej Milinkovic-Savic staat op het punt om een contract te tekenen in Saoedi-Arabië. De middenvelder verlaat Lazio na acht seizoenen. Italiaanse media weten dat hij een driejarig contract gaat tekenen bij Al Hilal en dat hij Lazio zo'n veertig miljoen euro oplevert. Een stuk minder dan de club had kunnen krijgen voor de Serviër.

Geen 140 maar 40 miljoen voor Lazio: Milinkovic-Savic op weg naar uitgang
© Pro Shots

Milinkovic-Savic was jarenlang een van de beste middenvelders op de Europese velden, maar zowel hij als de clubleiding weerstond telkens de interesse van grootmachten. Clubpresident Claudio Lotito deed onlangs uit de doeken dat hij enkele jaren geleden door AC Milan werd benaderd en een bod van 140 miljoen euro afwees. 'Daar heb ik geen spijt van', gaf hij aan in gesprek met Il Messaggero.

Toch moet Lazio het enkele jaren later met een veel kleinere vergoeding stellen. Milinkovic-Savic had nog een contract tot 2024 in Rome, waardoor Al Hilal voor een lager bedrag kon toeslaan. In Saoedi-Arabië wordt Milinkovic-Savic teamgenoot van Rúben Neves en Kalidou Koulibaly. Hij speelde in totaal 267 Serie A-wedstrijden sinds Lazio hem in 2015 overnam van RC Genk.

Nu de deal met Milinkovic-Savic rond lijkt te komen, zal Lazio de pijlen mogelijk richten op Eindhoven. Eerder meldde VI dat Joey Veerman van PSV op een lijstje met potentiële versterkingen staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.