Geblesseerde Rashford bezorgt jonge United-fan een onvergetelijke dag

Reacties

Marcus Rashford moest zaterdag geblesseerd van het veld tegen Everton, maar de sterspeler van Manchester United had ondanks zijn trieste aftocht oog voor een jonge supporter.

Geblesseerde Rashford bezorgt jonge United-fan een onvergetelijke dag
© Screenshot Viaplay
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Natuurlijk was Rashford teleurgesteld, toen het in de slotfase van het thuisduel met Everton (2-0) in zijn lies schoot. Teleurgesteld liep de topscorer van het veld. Eenmaal bij de spelerstunnel, bij de hoek van het veld, bezorgde hij een jonge fan de dag van zijn leven. Met een grote lach op zijn gezicht ontving het mannetje het wedstrijdshirt van Rashford.

Het is nog onduidelijk hoe het met de aanvaller van United is gesteld. Duidelijk is dat Rashford kampt met liesproblemen. Wout Weghorst kwam als zijn vervanger in het veld, maar kon niks meer aan de score veranderen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.